Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd

Laatste update:

Bijzonderheden:


Aan het einde van de eerste helft en aan het begin van de tweede helft speelde Brian Andrada een hoofdrol. De Argentijn in Paraguayaanse dienst zorgde allereerst vlak voor rust voor de 1-0, door uit de rug van de Boca-defensie te ontsnappen en voormalig AZ-goalie Sergio Romero met links te verschalken.

De tweede helft was vijf minuten oud toen Andrada negatiever in het nieuws kwam, door opzichtig aan shirt van Boca-verdediger Cristian Lema te hangen. Zijn tweede gele kaart van de wedstrijd was het gevolg. Met elf tegen tien kwam Boca in minuut 69 op gelijke hoogte, toen Jorge Figal bij de eerste paal overtuigend binnenkopte.

Ondanks de overtalsituatie leek Boca er niet in te slagen om de winnende treffer te forceren. De werkelijkheid lag echter anders. In blessuretijd kreeg Boca een vrije trap op een meter of 23 van het doel. Cavani ontfermde zich over de bal en schoot heerlijk gekruld binnen: 1-2.

Een welkome zege voor Boca, dat met twee poulewedstrijden te gaan hard op weg is naar een top 2-finish. De groepswinnaar plaatst zich direct voor de achtste finales, terwijl de nummer twee uit de poule, op dit moment Boca, nog een tussenronde speelt.

Stand Groep D Copa Sudamericana
1. Fortaleza 4 - 9 (+6)
2. Boca Juniors 4 - 7 (0)
3. Nacional Potosí 4 - 4 (-4)
4. Sportivo Trinidense 4 - 3 (-2)

Meer nieuws

Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
0
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
15
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
13
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
9
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties