Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geloof in Heitinga: 'Heeft de kwaliteiten om eerste coach van Ajax te zijn'

Laatste update:

Ajax maakte met de overwinning op Excelsior een einde aan een dramatische reeks van zeven Eredivisie-duels zonder zege. "We moesten eindelijk weer eens een zege boeken", zegt Tadic voor de camera van ESPN. "We startten niet goed aan de wedstrijd. De restverdediging klopte niet altijd, waardoor we enkele counters toelieten. Gerónimo Rulli had echter enkele goede reddingen in huis. We moeten nog veel verbeteren, maar het belangrijkste is dat we vandaag hebben gewonnen."

Heitinga koos er als interim-trainer voor om Tadic tegen Excelsior in de punt van de aanval te posteren. "Dat is voor mij geen probleem. Ik wil gewoon alles doen om Ajax kampioen te maken. Het maakt me niet uit op welke positie ik speel. Ik denk dat ik erg goed in de spits uit de voeten kan." Tadic vindt dat de spelers van Ajax na het ontslag van Schreuder hun verantwoordelijkheid moeten nemen. "Ajax is de mooiste club in de wereld en we moeten trots zijn dat we dit prachtige shirt mogen dragen. We hebben een enorme verplichting om zo goed mogelijk te presteren. Nu kunnen we niet meer doen dan verantwoordelijkheid nemen."

Het is nog niet duidelijk of Heitinga ook de rest van het seizoen als trainer van Ajax mag afmaken. De Amsterdamse clubleiding gaat maandag met de oefenmeester in gesprek. Tadic is in ieder geval lovend over zijn trainer. "Ik denk dat hij veel indruk heeft gemaakt. Hij is een echte Ajacied en de fans houden van hem. Hij is erg energiek, enthousiast en direct naar de spelers. Ik denk dat hij kwaliteiten heeft om eerste coach van Ajax te worden."

Eredivisie
Excelsior
1 - 4
Ajax

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties