Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt

Laatste update:

Aan de kant van Juventus mocht Timothy Weah het voor het eerst sinds 12 februari vanaf de aftrap laten zien. De andere Amerikaan, Weston McKennie, begon op de bank. Federico Chiesa en Vlahovic vormden de aanval, terwijl voormalig Eredivisionisten Arkadiusz Milik en Filip Kostic McKennie vergezelden bij de reserves.

Niet Juventus, maar Cagliari was in de openingsfase de veel betere partij. De eilandclub kwam al binnen een minuut bijna op 1-0, toen Zito Luvumbo maar nipt over schoot. Juventus kwam er amper aan te pas en kwam opnieuw goed weg toen Eldor Shomurodov te weinig deed met zijn kopbal in de zestien van Juve. Wojciech Szczesny kon redelijk simpel redden.

Juventus was tot op dat moment niet verder gekomen dan een ongevaarlijk schot van Carlos Alcaraz. De ploeg uit Turijn vocht zich daarna wat beter in de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat Cagliari een strafschop kreeg na hands van Bremer. Gaetano pakte zijn verantwoordelijkheid en stuurde Szczesny de verkeerde kant op: 1-0.

Juventus tikte een bijzonder laag niveau aan, speelde zonder intensiteit en kwam opnieuw goed weg, toen Shomurodov een uitstekende voorzet in huis had op Luvumbo, die in alle vrijheid naast schoot bij de tweede paal. Diezelfde Luvumbo speelde daarna een positieve hoofdrol, door een overtreding van Szczesny in de zestien te forceren. Net als Gaetano eerder wist ook Mina Szczesny de verkeerde kant op te sturen: 2-0. Vlahovic wist het net wel te vinden, maar deed dat in buitenspelpositie.

Ook in de fase na rust wist Juventus bepaald niet te imponeren en kwam het andermaal goed weg toen Luvumbo er net niet in slaagde om binnen te tikken. Invaller Matteo Prati kwam eveneens dichtbij. De Italiaan zag Szczesny fraai redden.

Een kwartier na rust kwam Juventus terug in de wedstrijd via Vlahovic. De Serviër schoot een discutabele vrije trap fraai in de korte hoek: 2-1. Juventus nam het initiatief in handen en het spel zag er beter uit dan voor rust, maar daar was ook bijzonder weinig voor nodig. Veel verder dan een mislukte omhaal van Vlahovic kwamen i Bianconeri lange tijd niet.

Vlak voor tijd zag Claudio Ranieri hoe zijn ploeg alsnog de gelijkmaker moest slikken. Een voorzet van invaller Kenan Yildiz belandde op het scheenbeen van Dossena, die doelman Simone Scuffet onbedoeld kansloos liet: 2-2. Danilo leek aan de andere kant ook een eigen doelpunt te maken, ware het niet dat zijn inzet net over vloog. Scuffet werd diep in blessuretijd nog de held van Bologna door een kopbal van Yildiz te keren.

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
1
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
3
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties