Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geloof mij nou, zei ik, die tuinkabouter kan niet mee in de Eredivisie'

Laatste update:

Grim was hoofdscout bij NEC en nam in januari afscheid. Het gebeurde hem meer dan eens dat hij een speler afschreef, die het later toch zou maken. In het weekblad noemt hij daarbij eerlijk namen: Dries Mertens bijvoorbeeld. Hij zag de kleine Belg aan het werk in dienst van AGOVV Apeldoorn en raakte niet echt van hem onder de indruk. "Geloof mij nou, zei ik, die tuinkabouter kan echt niet mee in de Eredivisie", haalt Grim op.

Het liep echter anders: de behendige aanvaller kwam via AGOVV terecht bij FC Utrecht en verkaste daarna naar PSV, van waaruit hij een miljoenentransfer maakte naar Napoli. Bovendien is hij inmiddels 36-voudig Belgisch international en was hij basisspeler op het WK 2014 in Brazilië. Grim noemt nog een tweede naam, die hij niet eens zo heel lang geleden bij Manchester City aan het werk zag. D

"De manager van die jongen smeekte me twee jaar geleden, huilend bijna, of ik hem niet ergens binnen kon brengen. Maar ik was niet zo onder de indruk van die speler. Uiteindelijk hebben ze hem bij SC Cambuur door de strot weten te duwen", geeft Grim aan. "Een paar weken geleden bezorgde deze Albert Rusnák FC Groningen de beker en werd hij omschreven als een koopje van een half miljoen in Voetbal International. Zulke dingen horen erbij. Als je sommige scouts mag geloven, hebben ze alleen maar succesverhalen achter hun naam, maar dat is flauwekul."

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
1
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties