Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gelukkig koos hij voor Nederlands elftal, die andere twee kozen verkeerd'

Laatste update:

"Elk hoogtepuntje dat wij (Feyenoord, red.) hebben moet je koesteren", verklaart Boskamp aan Veronica Inside. Om vervolgens verder te gaan met een uitgebreidere analyse van de laatste twaalf maanden. "Dan kom je gewoon bij Ajax terecht. In de eerste helft van 2019 hebben ze op een enorm hoog niveau gespeeld. Ik was en ben nog steeds helemaal gek van Donny van de Beek. En ook van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt en ga zo maar door. In de eerste helft van 2019 vond ik Ajax in Nederland op eenzame hoogte staan."

2019, You were Amazing! ?????? | Ajax Media Jaarclip

Waar Erik ten Hag stevig in het zadel zit bij Ajax, daar heeft Feyenoord dit seizoen al van trainer gewisseld. Jaap Stam stapte eind oktober op bij de Rotterdammers na de 4-0 nederlaag tegen Ajax. "Dan komt opeens dat kleine opneukertje (Dick Advocaat, red.) en die haalt negentien punten met heel ander voetbal. Met realistisch voetbal, naar de kwaliteiten die je hebt. Ik heb zelf in dat vak gezeten en vind het zo belachelijk als een trainer ontslagen wordt."

Boskamp wijst drie spelers aan die hem het meeste hebben kunnen bekoren in de afgelopen maanden. Naast Ajax-spelmaker Hakim Ziyech zijn dat Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcü, die volgens de analist duidelijk stappen heeft gemaakt onder Advocaat, en Mohamed Ihattaren van PSV. "Die vind ik zó verschrikkelijk goed", deelt de trainer in ruste complimenten uit. "Gelukkig heeft hij gekozen voor het Nederlands elftal. En die andere twee hebben verkeerd gekozen." Ziyech verkoos Marokko boven Oranje, terwijl Kokcü eerder dit jaar aangaf voor Turkije te willen uitkomen.

Mohammed Ihattaren gaat met Oranje naar het EK

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
9
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
16
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties