Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gelukkig leven belangrijker dan een hoog salaris'

Laatste update:

De 22-jarige Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 op huurbasis voor Feyenoord en groeide met 20 doelpunten uit 23 competitiewedstrijden uit tot een publiekslieveling in De Kuip. Momenteel wordt hij door City verhuurd aan Celtic, waar hij een geweldige start kende. De laatste maanden komt hij echter steeds minder vaak aan spelen toe en manager Ronny Deila is duidelijk: "Guidetti speelt niet altijd, omdat hij gewoon niet goed genoeg is. Maar van mij mag hij blijven."

Het lijkt er niet op dat dit gaat gebeuren: tegen RTV Rijnmond zei Guidetti vorige week al dat hij graag terug zou willen keren naar De Kuip en tegenover hetzelfde medium laat de aanvaller nu weten dat hij bereid is om salaris in te leveren, om een overstap mogelijk te maken. "Een gelukkig leven is belangrijker dan een hoog salaris", zegt Guidetti. "Ik wil prijzen winnen in een grote competitie, ook al weet ik ook dat de Eredivisie niet de grootste competitie ter wereld is."

Afgelopen weekend was Martin van Geel in Glasgow en hij zou Guidetti hebben bekeken in de thuiswedstrijd tegen Aberdeen, waarin de aanvaller inviel. Guidetti ontkent dat hij met de technisch directeur van Feyenoord heeft gesproken. Afgelopen zomer twijfelde Van Geel nog over het aantrekken van Guidetti, omdat hij in twee jaar tijd nauwelijks gevoetbald had. Guidetti kampte met verschillende blessures, maar was dit seizoen goed voor negentien competitieduels voor Celtic. Daarin wist hij zeven keer te scoren.

Feyenoord moet werk maken van de komst van John Guidetti

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties