Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gelukkig pakte André de strafschop, wat overigens geen strafschop was'

Laatste update:

De trainer had graag gezien dat de wedstrijd al lang in het slot had gezeten, voordat Lammers in de slotminuten aanlegde vanaf elf meter. "De eerste helft heb ik echt een heel goed Ajax gezien", analyseert Ten Hag bij FOX Sports. "Het was zoals je het wilt zien: heel scherp, heel variabel in het aanvalsspel, en we maken fantastische goals. Ik denk dat het publiek er echt van heeft genoten. Ik in ieder geval wel."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Dat Ajax bij rust met 3-0 leidde, was in de ogen van Ten Hag 'geenszins geflatteerd'. Hij zag bovendien dat Ajax een 'goed' eerste kwartier na rust speelde. "Maar daarna werd het steeds minder", merkt Ten Hag op. "Het is wel begrijpelijk, maar je kunt het niet accepteren. Zo'n laatste fase is gewoon niet goed. Op het einde kunnen we het nog heel moeilijk krijgen. Gelukkig pakte Andre de strafschop, wat overigens geen strafschop was."

Ten Hag liet Lisandro Magallán, de veroorzaker van de penalty, debuteren voor Ajax. In zijn optiek heeft de winteraanwinst 'zijn visitekaartje afgegeven'. "Lisandro is een goede mandekker, goed in de duels, maar vooral heel goed in het anticiperen. In balbezit vond ik hem ook heel functioneel goed spelen. Hij zal aan onze speelwijze moeten wennen, maar dat gaat hij vanzelf leren als hij vaak speelt. Vandaag heeft hij in ieder geval laten zien dat hij op dit niveau een toegevoegde waarde is."

-
Was de penalty voor sc Heerenveen terecht?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties