Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gemeente Nijmegen ontvangt al maanden geen huur voor NEC-stadion

Laatste update:

Via Twitter heeft directeur algemene zaken Bart van Ingen van NEC laten weten dat er nog deze week inzicht gegeven zal worden in de financiële situatie waarin de Nijmeegse club zich bevindt. Van Ingen maakt duidelijk dat hij eerst het personeel van NEC en de Raad van Commissarissen op de hoogte wil brengen, voordat hij de plaatselijke politici zal informeren. De gemeente redde NEC in 2002 nog, door twaalf miljoen euro te betalen voor De Goffert.

De club wil de thuishaven nu weer overnemen en vervolgens verbouwen tot een multifunctioneel stadion waarvan ook andere clubs gebruik kunnen maken, maar om dat te kunnen doen zal wel eerst de achterstallige huur moeten worden overgemaakt. Achter de schermen worden hier besprekingen over gevoerd. Om dit proces niet te verstoren, vragen burgemeester en wethouders aan de Nijmeegse gemeenteraad om de geheimhouding nog enige weken in stand te houden.

Denk je dat NEC het stadion snel terug zal kunnen kopen?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
5
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties