Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gemengd gevoel bij Cocu: 'Spelers tonen aan dit niveau aan te kunnen'

Laatste update:

PSV kreeg in de eerste helft via Nicolas Isimat-Mirin, Jetro Willems en Memphis Depay goede mogelijkheden en had de wedstrijd grotendeels onder controle. In de tweede helft ging het echter mis. "Zenit straft het ene foutje dat we maken af. Daardoor verlies je uiteindelijk de wedstrijd. Dat is zonde, want ik denk dat we een hele goede wedstrijd spelen tegen deze ploeg."

"Kijk alleen al naar de duels tussen Willems en Hulk. Dat zijn pittige duels in de kleine ruimte. De spelers hebben aangetoond dat ze dat aankunnen. Bovendien kunnen ze nog groeien", aldus Cocu, die ondanks de slechte uitgangspositie nog veel vertrouwen heeft in het bereiken van de volgende ronde. "Er verandert niet zo veel, want we moeten sowieso scoren. Alleen mogen zij nu niet meer scoren, anders wordt het wel erg moeilijk."

André Villas-Boas, de coach van de koploper van Rusland, spreekt op de website van PSV van 'een goed begin': "We hebben laten zien dat we ons kunnen meten met een ploeg die al weken aan het spelen is, terwijl dit onze eerste echte wedstrijd is. Ondanks dat hebben we vooral verdedigend uitstekend gespeeld. PSV heeft gevaarlijke spelers voorin, maar die hebben we onschadelijk gemaakt. De overwinning is terecht in mijn ogen."

-
Denk jij dat PSV de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties