Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer

Laatste update:

De Italiaanse transfermarktexpert meldt het nieuws dinsdag op X. "Ederson kan Man City verlaten in de zomerse transferwindow als er een goed bod komt", schrijft Romano. "Het is een mogelijkheid."

"Ederson zelf overweegt momenteel zijn opties. Er is al interesse vanuit de Saudi Pro League en de keuze is aan de speler."

Mocht de dertigjarige doelman daadwerkelijk vertrekken bij Manchester City, zou dat enigszins als een verrassing komen. Sinds zijn komst naar het Etihad Stadium is hij de onbetwiste nummer één onder de lat en ook tijdens het huidige seizoen geeft Pep Guardiola steevast de voorkeur aan Ederson.

Tijdens de laatste wedstrijd van Manchester City, het cruciale Premier League-duel met West Ham United (3-1 winst), moest de keeper toekijken. Vanwege een gebroken oogkas mist Ederson het seizoenseinde, inclusief de FA Cup-finale tegen Manchester United van aanstaande zondag.

Zijn stand-in, Stefan Ortega, vertrekt eveneens mogelijk komende zomer. De 31-jarige Duitser wil vanaf na de zomerstop ergens de eerste keus onder de lat zijn en als dat bij Manchester City geen mogelijkheid is, kiest Ortega voor een vertrek, aldus Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland.

Vooralsnog zijn Manchester City en de back-up-keeper in gesprek over een contractverlenging. Beide partijen bereikten nog geen akkoord, wat voornamelijk door het financiële plaatje zou komen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
19
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
23
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
43
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties