Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geëmotioneerde Benzema roemt twee rolmodellen tijdens Ballon d'Or-speech

Laatste update:

"Dit maakt me echt trots, al het werk dat ik in mijn carrière heb gestopt... Ik gaf nooit op. Ik had twee rolmodellen in mijn leven, Zinédine Zidane en Ronaldo", zo stak Benzema de loftrompet over zijn voormalig trainer en de Braziliaanse oud-prof. "Ik had altijd de droom in mijn hoofd dat alles mogelijk is." Benzema keerde vorig jaar na een afwezigheid van zes jaar terug bij het nationale elftal van Frankrijk. De spits was sinds oktober 2015 niet meer welkom vanwege mogelijke betrokkenheid bij een afpersingszaak van Mathieu Valbuena. "Dat was een moeilijke periode, maar ik werkte hard en gaf nooit op, hield mijn hoofd koel en genoot van het voetbal."

"Ik ben echt trots op de reis die ik heb afgelegd, het was niet gemakkelijk. Het was moeilijk, voor mij en mijn familie", vervolgde de Frans international. "Ik ben gewoon enorm blij dat ik hier vanavond mag zijn en de eerste keer de Ballon d'Or weet te winnen. Ik wil vooral mijn ploeggenoten van Real Madrid en de nationale ploeg van Frankrijk bedanken." Benzema gaf ook te kennen nog lang niet aan stoppen te denken. "Leeftijd is voor mij slechts een getal. Spelers blijven tegenwoordig tot op latere leeftijd profvoetballer en ik heb nog steeds dat brandende verlangen. Het is deze drang die me op de been heeft gehouden en me nooit heeft toegestaan om op te geven. Het hield deze droom levend en was voor mij een motivatie."

Benzema was afgelopen seizoen goed voor 44 doelpunten in 46 officiële duels namens Real over alle competities. Mede dankzij zijn goals won de Koninklijke LaLiga en de Champions League. De spits liet in Parijs onder meer teamgenoot Vinícius Júnior, Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Sadio Mané en Kevin De Bruyne achter zich. Het was voor eerst dat de prijs werd uitgereikt op basis van de prestaties in één seizoen. Benzema is de vijfde Fransman, na Raymond Kopa, Michel Platini, Jean-Pierre Papin en Zidane, die de Gouden Bal wint. Mané eindigde op de tweede plek, terwijl De Bruyne derde werd.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
115
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties