Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geïmponeerd United had voor Van de Beek al twee Ajacieden op de radar'

Laatste update:

Ajax reikte vorig seizoen tot de halve finale van de Champions League, waarin Tottenham Hotspur de weg naar de eindstrijd versperde. Frenkie de Jong wist zich op dat moment al verzekerd van een transfer naar Barcelona, maar uiteindelijk zagen de Amsterdammers ook Matthijs de Ligt na afloop van het succesvolle seizoen vertrekken. De 21-jarige verdediger vertrok voor ruim tachtig miljoen euro naar Juventus, waardoor het eveneens geïnteresseerde Manchester United misgreep. De Engelse grootmacht is volgens Robson nog altijd geïnteresseerd in de diensten van De Ligt.

Naast De Ligt stond de naam van Hakim Ziyech ook lang op het verlanglijstje bij Manchester United. Voor the Red Devils de focus op het binnenhalen van Jadon Sancho legden, gold de aanvallende middenvelder annex buitenspeler als serieuze optie. Ziyech verkaste uiteindelijk echter voor veertig miljoen euro naar Chelsea. Tegelijkertijd slaagde Manchester United er nog niet in om Sancho los te weken bij Borussia Dortmund. Voorlopig lijkt het erop dat de twintigjarige aanvaller deze zomer nog niet terugkeert naar Engeland.

Met Van de Beek haalt Manchester United nu alsnog een pion uit het succesvolle Champions League-team van Ajax binnen. De middenvelder werd de afgelopen tijd tevens gelinkt aan Barcelona, zeker na de komst van Ronald Koeman als trainer. Volgens Mundo Deportivo was Van de Beek echter al een tijdlang niet meer in beeld in het Camp Nou. Op het moment dat hij bij Barcelona werd aangeboden, vroeg Ajax een bedrag van 55 miljoen euro en dat was te gortig voor de Catalanen. Van de Beek was voor Barcelona alleen een optie als Luis Suárez in een overeenkomst betrokken kon worden, maar de Uruguayaanse spits wil voorlopig nog niet vertrekken.

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
13
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
66
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
34
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties