Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Genee heeft nieuwtje: Peter Bosz schijnbaar toch weer in beeld bij Ajax

Laatste update:

"Nu schijnt toch Peter Bosz weer in beeld te zijn, begrijp ik. En dat hij (Heitinga, red.) dan eventueel weer de assistent zou worden", doet Genee maandagavond uit de doeken in de voetbaltalkshow. "Zou je dat kunnen opbrengen, als je er zelf een tijdje aan hebt mogen ruiken?", zo vraagt de presentator aan de analisten. "Dat is lastig, ik weet niet hoe hij denkt", antwoordt Wesley Sneijder. "Ik had het niet gedaan. Maar John voelt zich daar wel goed, dus je kunt ook zoiets hebben van: ik ga weer een stapje terug. Het zou niet gek zijn, ik zou het ook wel begrijpen."

Sneijder zou een dergelijke constructie niet accepteren als hij in Heitinga's schoenen zou staan. "Het is toch een degradatie. Maar ze kunnen ook zomaar zeggen: 'Ga maar weer terug naar Jong Ajax.'" De voormalig middenvelder ziet nog meer nadelen voor Heitinga, mocht hij weer assistent worden. "Straks wordt de nieuwe trainer na een halfjaar ontslagen en dan schuift hij weer door en is hij weer interim-trainer. Dan kan het ook heel snel klaar zijn. Met het materiaal dat hij nu had heeft hij vrij weinig fout kunnen doen."

"Hij heeft wel alle cruciale duels verloren en is geen tweede geworden. Niet Europees doorgegaan en niet de beker gewonnen. Maar wel met het materiaal dat hij in zijn schoot kreeg geworpen." In de optiek van Sneijder is Heitinga veel te weinig gesteund door de Ajax-leiding. "Dat blijf ik zeggen, want we moeten ook niet met zijn allen Heitinga afvallen. Zonder steun van Ajax, zonder enkele steun. Ze hebben die jongen gewoon laten vallen."

Reactie Heitinga
Heitinga ging zondag na de 3-1 nederlaag tegen FC Twente in op zijn eventuele aanblijven als hoofdtrainer. "Ik denk dat er de aankomende week wel duidelijkheid gaat komen. Ik weet nog niet hoe het nu verdergaat, en dat heb ik al vaker gezegd. Voor de mensen die mij kennen: als ik informatie zou kunnen delen, dan zou ik dat doen. Ik kan op dit moment niet meer vertellen dan dat ik jou vertel en ik ga ervan uit dat er in de aankomende week duidelijkheid komt", zo klonk het in gesprek met Pascal Kamperman van ESPN.

Moet Ajax voor Peter Bosz kiezen?

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
0
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
0
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
2
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties