Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Genee onthult het torenhoge bedrag dat Feyenoord aan Kökçü wil verdienen

Laatste update:

"Ik begrijp dat Feyenoord 40 tot 45 miljoen euro verwacht voor Kökçü, hoor ik intern. Is dat reëel?", begint Genee. "Ik vind het wel veel geld", aldus Kieft. "Maar dat wordt tegenwoordig wel betaald vanuit Engeland." Jansma is het met zijn collega-analist eens. "Ze betalen dat soort bedragen ook voor wisselspelers bij wijze van spreken. Maar ik vind het wel veel geld."

Vervolgens vraagt Genee de analisten naar welke club Kökçü een reële overstap kan maken, gezien zijn niveau. Daarbij noemt hij zelf Manchester United als voorbeeld. Kieft: "Ik vind United wel hoog gegrepen hoor, in deze fase van zijn carrière. Natuurlijk zeg je geen nee tegen United, dat begrijp ik ook wel. Ik zou toch eerst aan een Brighton of Everton denken." Jansma denkt juist aan een heel andere competitie dan de Premier League. "Ik dacht misschien een Italiaans tussenstopje en dan naar Engeland. Ik ben een beetje bang voor het tempo."

Maandag meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano in een interview met The United Stand al dat Manchester United de ontwikkeling van Kökçü op de voet volgt. Daar blijft het volgens de Italiaanse journalist overigens niet bij: meerdere Premier League-clubs zouden geïnteresseerd zijn in de 22-jarige middenvelder, die nog tot medio 2025 vastligt in De Kuip.

Vind je dit een reëel prijskaartje voor Orkun Kökçü?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties