Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Genee strikt Nijhuis als vaste sidekick: 'Mooie aanwinst voor ons team!'

Laatste update:

De radiouitzendingen komen vanuit de tuin van Slot Zeist, waar ook de talkshow met Genee, Johan Derksen en René van der Gijp wordt gemaakt. "Erg leuk om via de radio het toernooi te volgen en Nederland te supporten", zo stelt Nijhuis maandagochtend in een eerste reactie. "Er zal toch iemand alles in de gaten moeten houden bij het programma en als het moet de emoties eruit proberen te halen als ze te ver gaan. Ik neem de gele en rode kaart in ieder geval mee. Op naar een mooie maand!" het EK duurt tot 11 juli en tot die tijd zullen er dus uitzendingen worden gemaakt op Radio Veronica.

Genee, Derksen en Van der Gijp scoren slecht met De Oranjezomer

De talkshow kent een stroeve start van het EK.Lees artikel

"Bas is een mooie aanwinst voor ons team!", jubelt Genee. "Met zijn ervaring als Eredivisie -en internationaal scheidsrechter verwachten we zijn scherpe blik op de wedstrijden en ongezouten mening over het voetbal, maar natuurlijk ook over andere onderwerpen die we in de show bespreken. In onze eerste uitzending vanmiddag (maandag, red.) blikken we uitgebreid terug op de eerste wedstrijd van Nederland tegen Oekraïne en komt vriend van de show John de Bever zijn EK-hit 'Laat Ze Beven' live bij ons zingen. We hebben er zin in!", aldus de enthousiaste radiomaker annex televisiepresentator.

Het radioprogramma van Genee is normaal gesproken in de ochtend te horen, maar tijdens het EK vinden de uitzendingen in de middag plaats. De presentator heeft dan de mogelijkheid om gelijk door te gaan richting de studio van De Oranjezomer. Elke avond worden er twee uitzendingen gemaakt op SBS6 rondom de poulewedstrijden van het EK, die van een analyse worden voorzien van Derksen en Van der Gijp. In de eerste paar uitzendingen maakte ook Dick Advocaat enkele keren zijn opwachting. De start van de talkshow vrijdag bleek geen succes, want gemiddeld keken slechts 382.000 kijkers naar de late editie. De vroege editie, die om 20.00 uur startte, deed het met 366.000 kijkers nog minder goed.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties