Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Genee: 'Wij zitten helemaal niet te wachten om met die gasten te praten'

Laatste update:

Volgens Genee klopt ook niets van de berichtgeving van het Algemeen Dagblad dat VI bij de KNVB zou hebben aangedrongen op het beëindigen van de boycot. "We hebben helemaal nooit contact gezocht met de KNVB. Wij zitten helemaal niet te wachten om met die gasten te praten", benadrukt de presentator woensdag bij Radio Veronica. Genee weet ook niet of Talpa ooit in contact is geweest met de KNVB over de veelbesproken boycot. "Buiten ons om dan. Wij hebben die spelers eigenlijk nooit geïnterviewd, dus waarom zouden wij het nu wel doen dan?"

Wilfred Genee: 'Ik snap ook heel goed dat je mij kunt haten'

Genee vindt het dan ook geen ramp dat verslaggever Hélène Hendriks tijdens het EK geen spelers van het Nederlands elftal voor de camera krijgt. "Wat maakt het verschil? Ik heb niet het gevoel dat er nou veel gezegd gaat worden allemaal." Hendriks krijgt overigens wél de mogelijkheid om tijdens persconferenties vragen te stellen aan bondscoach Frank de Boer. De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks tweemaal te zien bij SBS6.

De uitspraken van Derksen zorgden vorig jaar voor veel woede in het Oranje-kamp. "Dit is ver over de grens", zei Virgil van Dijk namens de selectie. "Niet voor de eerste keer. Niet voor de tweede keer. Keer op keer op keer. Enough is enough! Wij, Oranje-internationals, laten ons niet meer interviewen door dit programma." Een jaar later is de situatie dus niet anders. "Die keuze hebben ze vorig jaar gemaakt en toegelicht. De KNVB heeft altijd aangegeven dat spelers en speelsters hierin hun eigen afweging kunnen maken", zo zei een woordvoerder dinsdag tegen het Algemeen Dagblad.

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties