Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Genee wil Talpa ondanks nieuw contract en dagelijkse talkshow verlaten'

Laatste update:

"Er zijn presentatoren die zoiets hebben van: we moeten daar wezen", begint Goossens. Viaplay wil rond de livesport ook studio-uitzendingen gaan maken. Jan Boskamp zou reeds vastgelegd zijn door de streamingdienst. "Wat ik hoorde, is dat Wilfred Genee zich al zou hebben gemeld. Dat is opvallend, want hij moet vanaf januari de dagelijkse talkshow op SBS 6 met zijn Veronica Inside-collega's gaan presenteren. Dat is in principe rond. Sterker nog, Wilfred heeft al voor twee jaar bijgetekend."

"Maar wat ik hoor in de wandelgangen, is dat hij zou zijn uitgekeken op het werk bij Talpa en dus wel open zou staan voor een overstap. De NPO kan hem niet meer betalen en bij RTL heeft hij wat vijanden gemaakt", vervolgt Goossens. Hij krijgt de vraag of Hélène Hendriks in dat geval het stokje van Genee zal overnemen. Hendriks gaat op korte termijn wekelijks het quizprogramma The Bettle presenteren, dat op vrijdagavond na Veronica Inside te zien zal zijn.

"Wat ik hoor, is dat dat een optie is", reageert Goossens. "We hebben Johan Derksen gesproken en die had zoiets van: dan neemt Hélène het over. Ik heb begrepen dat de bazen hoog in de boom bij Talpa dat ook als een plan B zien. Het zou kunnen. Maar goed, over het algemeen is John de Mol niet echt iemand die even je contract verscheurt als je nog twee jaar hebt. Dan moet Wilfred met iets goed komen."

"Ik merk dat Johan zijn stempel aan het drukken is. Voorheen was Wilfred echt de baas bij Veronica Inside, samen met eindredacteur Jan Hillenius. Nu is het Johan, samen met die eindredacteur. Wilfred heeft al minder te zeggen en voor mijn gevoel vindt Johan het helemaal niet zo erg", besluit Goossens. In RTL Boulevard wordt een reactie van Genee geciteerd: "Ik heb de laatste tijd geleerd om in sommige gevallen het antwoord 'geen commentaar' te geven. Dit is zo'n moment." Op de vraag of het verhaal van Goossens naar het rijk der fabelen kon worden verwezen, reageerde hij: "Geen commentaar."

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
7
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
68

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties