Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geniale actie van Messi leidt zege Barcelona in eerste duel met Valencia in

Laatste update:

De eerste helft in het Camp Nou werd volledig door Barcelona gedomineerd, met soms wel tachtig procent balbezit. Dat resulteerde echter niet in grote kansen voor het team van Valverde; beide teams kwamen in de eerste 45 minuten niet eens tot een gericht schot op doel. Valencia stond in defensief opzicht goed opgesteld, maar kwam in de tegenaanvallen richting het doel van Jasper Cillessen niet tot goede combinaties.

De grootste mogelijkheid in de eerste helft vond zes minuten voor rust plaats, na een goede actie van Andrés Iniesta vanaf links. Luis Suárez kon het leer bij de tweede paal echter niet binnenwerken. In het eerste kwartier na rust verloor Barcelona enigszins de controle over het duel. Valencia beet wat meer van zich af en een inzet van Dani Parejo in de 51e minuut was meteen het eerste schot op doel. Cillessen reageerde echter goed.

Valverde koos ervoor om met Philippe Coutinho meer creativiteit in het veld te brengen, ten koste van Aleix Vidal. Het was echter een geniale actie van Messi die luttele minuten later de ban brak. De Argentijn liet zich in het strafschopgebied niet van de bal zetten en bediende Suárez op heerlijke wijze op maat. De kopbal van de Uruguayaan betekende de 1-0. Barcelona was daarna via Messi en Paco Alcácer nog dicht bij de 2-0, terwijl een inzet van Francis Coquelin net over het doel van Cillessen ging. Vlak voor tijd kwam de Nederlander oog in oog met Santi Mina als winnaar uit de strijd.

-
Wie bereikt de finale?

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
20
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
30
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties