Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gennaro Gattuso, Rossonero met hart en ziel

Laatste update:

Gattuso speelt hard, hard maar correct. Hij speelt de wedstrijd op zijn manier, hij gaat er met hart en ziel voor. De Italiaan deinst niet terug voor een duelletje, integendeel. Hij is niet dat soort speler dat het moet hebben van zijn techniek, neen, Gennaro moet het hebben van zijn schitterende doorzettingsvermogen en inzet. Ja dat bestaat dus ook nog bij voetballers, een speler die niet in de eerste plaats voetbalt voor het geld, maar een speler die voetbalt om een ploeg zo ver mogelijk te helpen komen. Een speler die een deel van zijn salaris indient om de club met financiële problemen er bovenop te helpen raken, dat zie je niet vaak, dat zie ik zelfs geen gewaardeerde, niet voor zijn geloof voetballende Kaká niet doen.

De resultaten zijn er uiteraard ook, in 2003 en 2007 wist Gattuso met AC Milan de Champions League te pakken. Ook in Italië wist hij alles te winnen wat er te winnen valt. Zijn taak is zwaar, zijn gemiddeld aantal kilometers die hij maakt zijn ongelooflijk. Je zou er niet bij stilstaan, maar Gattuso is op zijn 31 jaar één van de hardst werkende voetballers in Europa. Iedereen herinnert zich wel het WK van 2006 waar Italië als winnaar uit kwam. Gattuso werd geselecteerd bij de vijf beste middenvelders van het WK, als je dat al eens op je palmares kunt zetten.

Een negatief punt aan Gattuso, hij is erg blessuregevoelig, ook al verbiedt zijn fysieke gestalte hem dat eigenlijk, althans dat beweert hij zelf. Het is dan ook sterker dan zichzelf om verder te spelen met bijvoorbeeld een zware armblessure. Je hebt je armen dan wel niet nodig bij het voetbal zeggen ze dan, maar Gattuso maakte vorig jaar zoveel slidings en duels, wat een simpele armblessure veel erger maakte. Gattuso was een kleine maand buiten strijd door zeg maar, zijn te grote doorzettingsvermogen wat je bijgevolg koppigheid kunt gaan noemen.

Maar Gattuso jongen, dat rood-zwart staat je prima! Waarom centjes rapen in een lichtblauw truitje als je waardering en respect krijgen bij een topploeg uit Italië, AC Milan. Gattuso is een nood voor milan, een nood met een grote 'N'. Een niet-bedoelde test vorig jaar in de competitie bewees deze stelling. Milan stond sterk bovenaan in de competitie maar toen viel Gattuso uit door middel van blessureleed, De resultaten waren er niet meer en het verdedigende aspect op het middenveld viel door de mand. Je kan dit natuurlijk toeval noemen, maar volgens mij is Gattuso van grotere waarde voor AC Milan dan dat Kaká dat bijvoorbeeld was, al kun je natuurlijk geen prijs van 65 miljoen op Gattuso gaan plakken.

Je mag Gattuso niet vergelijken met iemand als Marco Materazzi. Gattuso gaat dan wel vol in de duels, slechte bedoelingen heeft hij niet. Ik heb hem bijvoorbeeld nog nooit een expresse elleboog zien of natrap zien geven. Ach ja, de kleren maken de man, de uitstraling blijkbaar ook, voetbalkijkers hebben een vooroordeel bij hem en dat verdwijnt blijkbaar niet makkelijk.

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
32
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties