Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Genua kleurt blauw na winst Sampdoria in intense Derby della Lanterna

Laatste update:

De supporters van beide partijen haalden voorafgaand aan de krachtmeting al alles uit de kast. Beide groeperingen hadden een spectaculaire sfeeractie voorbereid en toen de rookwolken waren opgetrokken werd er afgefloten voor het begin van de wedstrijd. Voor Vasco Regini van Sampdoria was de krachtmeting snel voorbij; hij kreeg een tik en moest zich met een blessure laten vervangen door Djamel Mesbah. Het was sowieso een duel van strijd en passie. De tackles vlogen de spelers over de oren, maar scheidsrechter Antonio Damato behield knap de controle over de wedstrijd.

Kleine kansjes vielen er in de eerste helft te noteren voor Mauricio Pinilla van Genoa (kopbal gepakt door Emiliano Viviano) en Sampdoria-spits Stefano Okaka (Mattia Perin kwam snel van zijn lijn), maar daar zou het bij blijven. Na rust ontstaken de supporters maar weer eens de vreugdevuren, al kwam dat het spel niet per se ten goede. Het was wel duidelijk dat de krachtmeting een treffer nodig had en die zou circa een kwartier voor tijd vallen. Manolo Gabbiadini zette zich achter een vrije trap en slingerde de bal richting de tweede paal. Het had wat weg van buitenspel, maar omdat de bal door niemand werd aangeraakt werd de score geteld.

Voor Genoa was dat het sein om het tempo flink op te schroeven, terwijl Sampdoria erop mikte om de bal bij de sterke spits Stefano Okaka te krijgen om op die manier tijd te winnen. Het thuispubliek van Genoa (Stadio Luigi Ferraris is eigendom van beide partijen, dus feitelijk was er geen uitpubliek) zag de bui al hangen: er werd simpelweg te weinig gecreëerd om nog tot een gelijkmaker te komen. Sampdoria blijft ongeslagen en klimt door de zege voorlopig naar de derde plek in de Serie A. Udinese, dat maandag tegen Parma speelt, kan er nog voorbij.

-

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
13
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
34
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties