Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geoliede tandem Robben-Lewandowski deelt waarschuwing uit aan PSV

Laatste update:

FC Augsburg - Bayern München 1-3
Robben en Lewandowski waren de gevierde mannen aan de kant van Bayern. Bij de 0-1 werd de spits geassisteerd door de vleugelaanvaller; bij de margeverdubbeling waren de rollen omgedraaid. In minuut negentien kapte Robben vanaf de rechterflank naar binnen en bediende hij Lewandowski, die de bal voor zich uitspeelde en afrondde in de rechterhoek. De twee scheurden de vijandelijke defensie even later weer open in het strafschopgebied. Een pass van Lewandowski op Douglas Costa werd nog onderschept door Paul Verhaegh, maar in tweede instantie vond de Pool de vrijstaande Robben wél: 0-2.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Voor het eerst sinds februari 2015 was Robben goed voor een treffer en een assist in een Bundesliga-wedstrijd. Er kwam zelfs nog een assist bij. De Nederlander profiteerde van slordig balverlies, stoomde op en speelde opnieuw Lewandowski aan. Die was zijn bewaker de baas, omspeelde keeper Marwin Hitz en rondde voor een leeg doel af. De hosannastemming werd wat bedrukt door een onverwachte tegentreffer. Een slordige kopbal van Mats Hummels stelde Augsburg in staat om iets terug te doen: via enkele omwegen belandde de bal bij Ja-Cheol Koo, die Manuel Neuer verschalkte. Het was een domper voor de keeper, die na zijn 269ste optreden Raimond Aumann passeerde en nog maar twee keepers voor zich hoeft te dulden. Het doelpunt was verder voor de statistieken, want Bayern speelde het professioneel uit.

Darmstadt - RB Leipzig 0-2
De nog ongeslagen promovendus reisde als favoriet af naar Darmstadt, maar de thuisploeg gaf zich niet zomaar gewonnen. Kansen waren spaarzaam in het eerste bedrijf. Yussuf Poulsen van Leipzig zag een treffer afgekeurd worden vanwege buitenspel en zodoende gingen beide ploegen zonder treffers de rust in. In de tweede helft kregen de bezoekers alsnog waar ze naar zochten. Timo Werner slingerde een voorzet het strafschopgebied in en Marcel Sabitzer nam de afronding voor zijn rekening. De invaller stond pas zes minuten op het veld en was teruggekeerd van een blessure die hem enkele weken aan de kant hield. De middag werd nog mooier voor Sabitzer, want hij was ook verantwoordelijk voor de 0-2.

VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen 1-2
Het gemis van de geschorste Jeffrey Bruma bleek een probleem voor de thuisploeg, want na een vroege blessure van Robin Knoche moest de onervaren Hendrik Hansen voor de leeuwen worden gegooid: hij debuteerde in de hoofdmacht. Het was uiteindelijk Wolfsburg dat de score opende. Maximilian Arnold stond helemaal vrij en werd in het strafschopgebied gevonden door Daniel Caligiuri. Het was voor Arnold een koud kunstje om binnen te tikken. De tweede helft werd gespeeld op het scherpst van de snede, wat leidde tot enkele kaarten voor de bezoekers. Die namen ze voor lief, want de vrijstaande Admir Mehmedi zorgde voor de gelijkmaker en zes minuten voor tijd werd het zelfs 1-2 dankzij Tin Jedvaj. Wolfsburg blijft met slechts zes punten steken op de zestiende plek.

-
Gaat Bayern München ook in Eindhoven winnen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties