Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Georges Mikautadze geeft veelzeggend antwoord op vraag over contact met Ajax

Laatste update:

Mikautadze verkeert in bloedvorm bij Metz. De Ajax-huurling was vrijdagavond goed voor twee treffers in het thuisduel met Lens. Mikautadze, die vorig weekend ook tweemaal trefzeker was tegen het Stade Brest van Marco Bizot, staat nu op negen Ligue 1-treffers dit seizoen.

In Frankrijk lijkt men niet te begrijpen waarom Mikautadze niet is geslaagd bij Ajax. Door zijn goede vorm stelt journalist Samuel Ollivier de vraag of de aanvaller nog iets heeft gehoord van zijn broodheer, waarop hij veelzeggend begint te lachen. "Nee, nee. Echt waar." Ollivier maakt vervolgens een snijdende opmerking. "Dan hoop ik dat ze Prime Video hebben." De gebeten Mikautadze reageert. "Dat hoop ik ook voor hen."

Metz heeft de mogelijkheid om Mikautadze na dit seizoen definitief over te nemen, al is het de vraag of de club kan en wil voldoen aan de koopsom van naar verluidt tien miljoen euro. Mikautadze ligt nu nog tot medio 2028 vast in Amsterdam, waar hij in zijn eerste half jaar geen indruk wist te maken.

Metz heeft nu 26 punten verzameld en staat nu nog maar twee punten achter de veilige vijftiende plek, die momenteel bezet wordt door FC Nantes. Mikautadze kan door zijn doelpunten niet meer stuk bij de aanhang van de Franse laagvlieger.

Mikautadze kwam afgelopen zomer voor liefst 16 miljoen euro naar Ajax toe. In de Johan Cruijff ArenA wist de rechtspoot onder zowel Maurice Steijn als John van 't Schip niet te presteren. In totaal kwam hij 338 minuten in actie namens Ajax, verdeeld over 9 officiële optredens.

Opvallend genoeg was Mikautadze tijdens de interlandperiode met Georgië wel in vorm in zijn tijd als Ajacied. Zo was de technicus viermaal trefzeker in de oefeninterland tegen Thailand (8-0 winst) en eenmaal tegen Cyprus (4-0 winst). Een maand later zakte Mikautadze dan weer door het ijs bij Ajax tijdens het gênante bekerduel met de amateurs van USV Hercules (3-2 nederlaag).

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties