Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Weghorst onthult inhoud appje naar vriendin: voorspelling komt bijna exact uit

Laatste update:

"Ik ben heel blij", zo begint Weghorst nog helemaal buiten adem voor de camera van de NOS. "Het is onbeschrijfelijk. Zeker op zo'n eindtoernooi, het is gewoon zo speciaal."

"Het gevoel was heel goed bij ons allemaal. En zo'n begin is heel belangrijk om dat goede gevoel vast te houden en groter te maken. Ik was er klaar voor. Mijn rol was duidelijk en ik moest zorgen dat ik er stond."

"Persoonlijk is dit natuurlijk een droomscenario. De eerste helft deden we het heel goed, alleen hadden we onze kansen moeten afmaken. Dan heb je het gewoon veel makkelijker."

Koeman besloot in de slotfase onder meer Jeremie Frimpong, Georginio Wijnaldum en Weghorst te brengen. Het bleek een gouden greep van de bondscoach. Nathan Aké gaf scherp voor richting de zestien, Wijnaldum liet de bal slim lopen en Weghorst schoot overtuigend binnen achter Wojciech Szczesny: 1-2.

"Ik zag hem komen en ik voelde het moment aan", vervolgt Weghorst. "Soms zit je in een onbeschrijfbare flow. Achteraf is het makkelijk lullen, maar ik wist dat het ging gebeuren. Ik kan je de appjes laten lezen. Ik stuurde naar mijn vriendin: 'Ik kom er twintig minuten voor tijd in bij een gelijke stand en dan scoor ik.'"

"Uiteindelijk was het iets later", lacht Weghorst tot slot. "Je visualiseert het. Het is gewoon heel mooi voor ons allemaal en dat ik het mag doen voor ons is geweldig."

Meer nieuws

Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
23
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
55
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
63
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
139
Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale
66
Bizar: Denemarken pakt op basis van kwalificatieranking tweede plaats in Groep C
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties