Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Paris Saint-Germain zet zinnen op komst van Leeds United-aanvaller Crysencio Summerville

Laatste update:

Het is nog onbekend welk bedrag PSG overheeft voor Summerville en welke minimale vraagprijs de leiding van Leeds hanteert. De 22-jarige buitenspeler ligt tot medio 2026 vast op Elland Road. Transfermarkt schat de waarde van Summerville momenteel in op 20 miljoen euro.

Summerville wordt overigens niet alleen op de voet gevolgd door PSG. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde onlangs dat Brighton & Hove Albion zich wil mengen in de strijd om de handtekening van de vleugelaanvaller van Leeds.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Summerville Leeds inruilt voor Brighton. The Seagulls zijn namelijk niet bereid om gelimiteerde transfersom op te nemen in het contract voor de Nederlander met Surinaamse roots.

Liverpool, Chelsea en Fulham zijn in de voorbije weken ook in verband gebracht met Summerville, afgelopen seizoen goed voor 19 goals en 9 assists in 43 wedstrijden voor Leeds in de Championship.

Het bleek onvoldoende voor promotie naar de Premier League, want in de finale van de play-offs bleek Southampton met 0-1 te sterk. Desondanks werd Summerville medio april uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Engelse Championship. Ook in het Elftal van het Jaar was een plekje voor de jeugdinternational van Oranje ingeruimd.

Voorlopig lijkt PSG over de beste papieren te beschikken om Summerville deze zomer naar Frankrijk te halen. Leeds zal waarschijnlijk azen op een veelvoud van de 1,5 miljoen euro die in 2020 werd neergelegd voor de destijds van Feyenoord afkomstige aanvaller.

Summerville doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd vier jaar geleden voor vlak voor zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. In 89 officiële duels namens the Whites kwam hij tot 25 goals en 12 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
18
Mbappé is dag voor kraker op EK vol lof over grote voorbeeld Cristiano Ronaldo
5
PSV meldt zich na Couhaib Driouech niet opnieuw voor Excelsior-speler
7
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
7
Maurice Steijn laat kans op terugkeer in de Eredivisie aan zich voorbijgaan
19
Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel gebaar Demiral
27

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties