Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Georginio Wijnaldum glimt van trots: 'Een geweldige avond voor hem'

Laatste update:

"Ik ben een trotse aanvoerder, maar ik ben vooral blij dat we winnen", vertelde Wijnaldum na afloop aan de NOS. "Ik denk dat we over het algemeen een goede wedstrijd hebben gespeeld, maar in tien minuten tijd hebben we twee kansen weggegeven waaruit ook twee tegendoelpunten vielen. Dat is vervelend. We moeten leren om een dergelijke wedstrijd gewoon te kunnen uitspelen, zeker als het 2-0 staat. Nu laten we ze terugkomen. Dat is wel iets wat absoluut verbeterd moet worden."

De slechtste man van Oranje krijgt een 4 na thriller tegen Oekraïne

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de basisspelers van het Nederlands elftal.Lees artikel

Van paniek na de 2-1 en de 2-2 was geen sprake, verzekerde Wijnaldum. "Ik denk dat iedereen boos en teleurgesteld was. Vooral na die tweede goal. We bleven vol vertrouwen zoeken naar de 3-2 en gelukkig viel die ook. Maar het had ook heel anders kunnen aflopen." Wijnaldum was druk bezig met het geven van aanwijzingen. "Maar dat moeten we met z'n allen doen. Ook ik moet gecoacht worden", benadrukte de middenvelder. "Ik zeg altijd dat er elf aanvoerders op het veld moeten staan, zodat iedereen ook op zijn eigen spel kan letten."

"Er is nu zeker opluchting", beaamde Wijnaldum in gesprek met verslaggever Jeroen Stekelenburg. "Het had ook heel anders kunnen aflopen, wat ik al zei. Het had ook 2-2 kunnen worden en dat was ik heel boos geweest. Omdat je toch wel een goede wedstrijd speelt, kansen creëert en met 2-0 voor komt te staan. Nu ben je toch wel opgelucht omdat het 3-2 wordt en omdat je de eerste wedstrijd op het EK wint."

Het was Dumfries die enkele minuten na de 2-2 de winnende treffer tegen de touwen kopte. "Een geweldige avond voor Dumfries. In de eerste helft had hij al zo'n kans en die kopte hij naast, maar gelukkig kopte hij daarna wel raak. Een geweldige avond voor hem." Nederland gaat nu samen met Oostenrijk aan de leiding in Groep C. Beide landen treffen elkaar donderdag in de tweede speelronde van de groepsfase. Bij een overwinning is Oranje zo goed als zeker van de knock-outfase.

Nr.TeamMWGVP
1Nederland33009
2Oostenrijk32016
3Oekraïne31023
4Noord-Macedonië30030

-

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
7
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
6
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties