Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gepasseerde Strootman getuige van fraaie avond Dzeko, Florenzi en Moreno

Laatste update:

Voorafgaand de wedstrijd was een waarschuwing afgegeven voor noodweer en dat bleek terecht, maar toch vond de wedstrijd doorgang. In de eerste anderhalve minuut had Pellegrini al voor het verschil kunnen zorgen: de uithaal van de middenvelder werd door keeper Nicolas met de vingertoppen verwerkt. Hellas had de 0-5 nederlaag tegen Fiorentina van vorige week in het achterhoofd en wilde niet weer vroeg op achterstand komen. Nicolas moest nog eens ingrijpen na een poging van Edin Dzeko, terwijl Cengiz Ünder na een heerlijke pass van Radja Nainggolan de paal trof.

Ruud Gullit ontmoet Francesco Totti en bezoekt het duel van AS Roma met Hellas Verona. Fantastic game! #asroma #gullit #oranje

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Via de Belg was het halverwege de eerste helft toch raak. Stephan El Shaarawy vond Nainggolan na een vloeiende aanval en de middenvelder stond vrij in het strafschopgebied: 1-0. Het mooiste moment van de eerste helft voor Roma vond echter bij de 2-0 plaats. Alessandro Florenzi kapte aan de rechterflank zijn bewaker uit en leverde een afgemeten voorzet op Edin Dzeko, die ongehinderd binnenknikte. Voor zover de wedstrijd nog niet beslist was, zorgde Dzeko daar na een uur voor. De Bosniër verlengde een pass van Aleksandar Kolarov en zette Roma op 3-0.

Door een rode prent voor Samuel Souprayen na een overtreding op Pellegrini werd het alleen maar lastiger voor de bezoekers. Cengiz kreeg na een indrukwekkende sprint een kans op de 4-0, maar was niet zuiver in de afronding. Dzeko was dicht bij een hattrick: hij nam de bal ineens op de slof en schoot naast. Aan de overzijde werd een treffer van Hellas afgekeurd wegens buitenspel en dus bleef de marge drie. Roma herstelde zich zodoende na de 1-3 nederlaag tegen Internazionale van vorige week. Tien minuten voor tijd maakte Héctor Moreno nog zijn debuut als invaller.

-
Zie je AS Roma als titelkandidaat in de Serie A?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
109
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties