Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gepikeerde Robben reageert: 'Ik word moe van het gezeik'

Laatste update:

Robben werd tijdens het duel met Costa Rica keihard aangepakt. In gesprek met de NOS reageerde de aanvaller over de ophef in het buitenland, over het bewust zoeken van vrije trappen en strafschoppen. "Ik word moe van het gezeik. Ik ben vandaag aan alle kanten onderuitgeschopt."

Robben erkende na het achtste finale-duel met Mexico dat hij in de eerste helft op zoek was naar een strafschop. Zijn eerlijkheid werd door tal van buitenlandse media niet op prijs gesteld, ook omdat men dacht dat hij op de valpartij voor de 2-1 doelde. Robben werd zaterdag in ieder geval flink aangepakt. "Ik ben nog heel, dat is het belangrijkste."

Het Nederlands elftal begint woensdag met een positieve balans aan de halve finale van het WK tegen Argentinië. Van de acht voorgaande ontmoetingen met de Zuid-Amerikanen verloor Oranje er slechts één. Dat was wel meteen de belangrijkste: de WK-finale van 1978.

-
Arjen Robben is een duikelaar

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties