Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geplaagde trainer wordt niet ontslagen: 'Honderd procent zeker'

Laatste update:

Na de dertiende plaats in zijn eerste seizoen stuurde Gudelj de club nu naar plek vijftien in de Eredivisie. Zaterdag kreeg hij de vraag voorgelegd of hij ook na dit seizoen trainer blijft in het Rat Verlegh Stadion. Zijn antwoord was 'ja' en ook directeur Justin Goetzee erkent dat Gudelj gewoon in dienst van NAC blijft. "Hij werkt kei- en keihard. Ik zie wat hij dagelijks doet om het elftal beter te maken", zegt Goetzee.

In gesprek met BN De Stem geeft de algemeen directeur aan dat er geen reden is om aan te nemen dat Gudelj moet wijken voor iemand anders. "Je kunt er honderd procent zeker van zijn dat Nebo volgend seizoen onze trainer is."

Nebojsa Gudelj zal het volgend seizoen beter doen met NAC

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties