Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerard Piqué baalt van 'vreemde criteria': 'Sergio Ramos ontsnapte'

Laatste update:

"We kwamen op voorsprong en we kwamen in een positie waarin we dachten dat het genoeg was om te winnen. We hoopten de nul te houden. Nu wordt het lastig, want het kan nog alle kanten op. Ik ben God dankbaar dat ik startte. Ik moet genieten van dit moment en alles blijven geven voor deze club", besluit Navas na afloop van de kraker in het Spaanse bekertoernooi.

Gerard Piqué baalt enigszins van het optreden van scheidsrechter Miguel Lahoz. "Hij hanteerde vreemde criteria. We hebben ons aan hem moeten aanpassen. Over het algemeen had hij wel een goede wedstrijd, moet ik zeggen. Sergio Ramos ontsnapte aan een tweede gele kaart, maar wat kunnen we er nog aan veranderen?", aldus de verdediger van Barcelona tegenover Marca.

Malcom maakte namens Barcelona de gelijkmaker. De Braziliaan heeft het naar zijn zin bij de Catalaanse topclub en voelt weinig druk. "Ik ben kalm en heb weinig zenuwen, net als toen ik hier aankwam", wordt de aanvaller geciteerd door SPORT. "Ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, maar heb wel veel zelfvertrouwen. Ik zal hard blijven werken en mezelf moeten blijven verbeteren."

Wie verwacht jij dat de finale van de Copa del Rey gaat halen?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
17
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties