Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerbrands tot actie gemaand: 'PSV moet ingrijpen, het is een speeltuin'

Laatste update:

Volgens Willy van de Kerkhof is het onmogelijk om bij een topclub alle spelers tevreden te houden en hij pleit er dan ook voor dat Schmidt kiest voor acht of negen basisspelers die altijd spelen. "Nu begin ik me toch zorgen te maken", verzucht de analist maandagochtend in gesprek met Omroep Brabant. Broer René van de Kerkhof is het roerend eens met de kritiek op Schmidt. "Hij moet er geen speeltuin van maken." Als voorbeeld wordt door hem verwezen naar Ihattaren, die vorige week in het bekerduel met Ajax (2-1 nederlaag) 'nog één van de uitblinkers' was.

Hugo Borst: 'Het is echt belachelijk wat Roger Schmidt deed tegen ADO'

De columnist snapt niets van de keuzes van Roger Schmidt op het middenveld van PSV.Lees artikel

"Maar hij begint tegen ADO weer gewoon op de bank. Onbegrijpelijk", deelt René van de Kerkhof een onvoldoende uit aan Schmidt. Willy van de Kerkhof vindt dat het tijd wordt dat algemeen directeur Toon Gerbrands zich meer gaat bemoeien met de werkzaamheden van Schmidt. "Gerbrands moet geen opstelling bepalen", zo benadrukt hij, al moet de bestuurder 'wel om duidelijkheid vragen'. "PSV moet ingrijpen. De beste spelers moeten spelen. Het is, zoals René zegt, een speeltuin aan het worden. Als je goed speelt, weet je nog niet of je de volgende wedstrijd speelt. En dat is niet goed voor het zelfvertrouwen van spelers", waarschuwt René van de Kerkhof voor verdeeldheid in de kleedkamer.

De gebroeders Van de Kerkhof vinden tevens dat Schmidt zich niet meer moet uitlaten over de arbitrage in Nederland. De PSV-coach vindt onder meer dat de VAR moet worden afgeschaft in Nederland. "Hij moet met zijn elftal bezig zijn, niet met de scheidsrechters. Als je bovenaan staat, heb je wat te vertellen. Maar zolang je tweede staat, moet je je mond houden", verwijst René van de Kerkhof naar de plek op de ranglijst van PSV, met een achterstand van zes punten op koploper Ajax. De lijstaanvoerder uit Amsterdam heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

Vind jij ook dat de PSV-leiding moet ingrijpen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties