Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerbrands verbaasd: 'Ik heb nog nooit zo'n clausule in een contract gezien'

Laatste update:

Uit onderzoek van consortium EIC kwam naar voren dat Virgil van Dijk bij ieder doelpunt voor Southampton 1.200 euro krijgt. Robin van Persie ontvangt een 'aanwezigheidsvergoeding' van 20.000 euro per wedstrijd bij Fenerbahçe. "Dit soort constructies komt in Nederland niet snel voor", zegt Hesp in gesprek met de Volkskrant. "Het is de gekte van het grote geld in de grote competities. Clubs en zaakwaarnemers worden steeds creatiever om spelers te belonen."

Gerbrands is verbaasd door de uitkomsten van het onderzoek. "In de vijftien jaar dat ik actief ben in het betaald voetbal heb ik nog nooit zo'n clausule in een contract gezien", aldus de PSV-directeur. Hesp is minder verrast. "Als een club een voetballer graag wil hebben, heeft de speler een goede onderhandelingspositie. Die maakt daar optimaal gebruik van. Zo kan het zijn dat een spits beloond wil worden voor zijn specifieke kwaliteit: doelpunten maken. In het buitenland onderhandelen clubs en zaakwaarnemers tot ze er bij neervallen."

Denk jij dat dergelijke bonussen bij clubs uit de Eredivisie worden uitgekeerd?

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
14
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
19
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
31
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties