Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerbrands vernietigend over KNVB: 'Kortetermijndenken en geen visie'

Laatste update:

"Als iets zich tijdens de crisis heeft bewezen, is dat de solidariteit in het voetbal ver te zoeken is", stelt de algemeen directeur van PSV in duidelijke bewoordingen in gesprek met de NOS. "Het is kortetermijndenken en er is geen visie...Er was geen gezicht tijdens de coronacrisis, het was ook niet duidelijk voor de Nederlandse politiek." Gerbrands hoopt dat er lessen worden getrokken uit de onrust van de afgelopen maanden. "Dit is dé kans om door te pakken op organisatorisch gebied."

Bruma geeft rondleiding in spelershotel van PSV

"In de Premier League, een competitie met gigantische belangen, was duidelijk leiderschap", vervolgt de PSV-directeur zijn relaas. "Daar wordt gewoon gezegd: 'Zo gaan we het doen'. Dat geldt ook voor de grote Amerikaanse sporten." Gerbrands constateert in dat kader een groot verschil met de verhoudingen in de Nederlandse sportwereld. "Wij discussiëren hier alles weg, we sluiten compromissen of we gaan stemmen. De crisis heeft duidelijk uitgewezen dat dit model niet werkt. Polderen kan goed zijn, maar soms heb je gewoon leiderschap nodig."

Gerbrands acht harde beslissingen soms noodzakelijk en de bestuurder verwijst daarbij naar de situatie bij PSV. "Soms moet je ruimte weggeven aan andere leiders om hen beslissingen te laten nemen. En ik hoef het niet altijd overal mee eens te zijn", aldus Gerbrands, die hoopt op betere tijden op bestuurlijk gebied. "Ik hoop dat dit het moment is dat iedereen zegt: 'We hebben de crisis meegemaakt, zo is het niet goed gegaan, dit moet anders'. Als we volgend jaar weer hier zitten en er is niets gebeurd, dan ga ik niet meer meemaken dat het gaat veranderen."

Ben jij het eens met Toon Gerbrands over de KNVB?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties