Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay en Akwasi brengen op EK-wedstrijddag van Nederlands elftal teaser van muzieknummer uit

Laatste update:

Zondag slingerde Akwasi een teaser de wereld in. In gesprek met het Algemeen Dagblad legt de artiest en directeur van Omroep ZWART uit dat het lied moet worden beschouwd als een 'knipoog naar alles wat er over hen is gezegd en geschreven'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Akwasi Ø. Ansah ???? (@akwasion)

In het refrein zingt Akwasi: "Ik heb één ding. Bedankt voor je mening. We gaan er niets mee doen. Einde mededeling."

In de teaser is bovendien Memphis te horen. De aanvaller vertelt al rappend dat de criticasters hem niet deren: "Ik geef niks om je mening. Ik zie dit als lening, want je gebruikt mijn tijd en daar ben ik echt straight in. You better pay me."

Het muzieknummer wordt later deze week volledig uitgebracht. Op cover van de plaat is een silhouet van Memphis én zijn hoofdzweetband en Akwasi te zien. Over die band was de afgelopen weken veel te doen.

"Bij Memphis hebben we dat natuurlijk net weer gehad, naar aanleiding van zijn hoofdband', vertelt Akwasi aan het AD. "Ikzelf heb natuurlijk haatcomments, verwensingen en talloze bedreigingen over me heen gekregen."

"Memphis en ik zijn allebei bekend met dit aspect van een publiek figuur zijn", stelt Akwasi, die de beat van het nummer geproduceerd zag worden door The Flexican & Mucky.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Houdini-act Vitesse? Beoogde eigenaar sluit deal met Parry over miljoenenschuld
4
Brazilië kent met teleurstellende remise valse start op Copa América
12
Dit is zijn de mogelijke paden van Oranje als de andere poules hetzelfde blijven
21
Derksen verwacht wissel bij Oranje: 'Heb gehoord dat hij een pijntje heeft'
17
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië stelt teleur
8
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties