Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax

Laatste update:

Het auto-ongeluk vond plaats in Nigeria, op de snelweg van Kaduna naar Zaria. Het eenjarige zoontje van Tijjani Babangida en zijn broer Ibrahim, ex-speler van FC Volendam, kwamen daarbij om het leven. Tijjani Babangida en zijn vrouw raakten zwaargewond.

Ajax en Vitesse zijn twee clubs waar Tijjani Babangida in het verleden speelde, en daarom besloten beide clubs om hem zondag een hart onder de riem te steken. Voorafgaand aan Vitesse - Ajax gingen alle spelers op de foto met een groot spandoek, waarom de tekst 'Baba, veel sterkte!' stond.

In een videoboodschap laat Babangida een dag later van zich horen. "Hallo Ajax. Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie te bedanken voor de blijk van liefde richting mij en mijn familie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse gisteren (zondag, red.)."

"De hele wereld heeft meegekeken en ik ben erg blij. Het maakt me sterk. Ik wil deze kans grijpen om jullie, en ook de andere mensen in Nederland, te bedanken voor het medeleven dat ze hebben getoond aan mij en mijn familie. Heel erg bedankt", aldus de Nigeriaans international.

Roda JC Kerkrade pikte Babangida in 1991 op uit Nigeria. De rechtsbuiten kwam hierna nog een seizoen op huurbasis uit voor VVV-Venlo, alvorens hij in 1996 een transfer naar Ajax verdiende.

Uiteindelijk speelde hij 102 officiële duels namens de Amsterdammers. In het seizoen 2001/02 werd hij verhuurd aan Vitesse.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
24
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
20
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
2
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
80

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties