Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard: 'Ik was geïnteresseerd in Monaco en Paris Saint-Germain'

Laatste update:

"De eerste aanbieding was van Besiktas, daarna werd AS Monaco concreet en Paris Saint-Germain meldde zich ook. David Moyes belde mij een paar keer om te polsen of ik geïnteresseerd was om voor hem bij Real Sociedad te spelen. Een paar andere Engelse clubs belde ook, waaronder Tottenham Hotspur, maar ik wilde niet tegen Liverpool spelen. Ik was redelijk geïnteresseerd in PSG en Monaco, maar dan zou ik met een Europese wedstrijd alsnog terug kunnen keren op Anfield en ik wilde gewoon niet tégen Liverpool spelen."

"Brendan Rodgers wilde dat ik zou blijven, maar uit de aanbieding concludeerde ik dat het tijd was om te vertrekken. Het gesprek over een nieuw contract duurde vijftien minuten, dat is een korte periode gezien mijn 28 jaar bij Liverpool. Het kwam op mij over als: dit is de aanbieding, daar moet je het mee doen. Het leek erop dat ik eerder wilde verlengen dan de club met mij. Ik kon voor één jaar bijtekenen en moest veertig procent aan salaris inleveren. De premies waren goed, maar het contract kwam niet overeen met hoe graag Rodgers mij wilde behouden."

"Het ging mij niet om het geld, had ook niets anders verwacht dan een salarisverlaging. Ik was 34 jaar en zeker niet meer de speler die tien jaar eerder de Champions League-trofee omhoog hield. Ik begreep ook dat ik minder zou spelen, maar ik zag mijzelf nog altijd als een topspeler die belangrijk kon zijn voor het team. Ik was immers nog altijd de aanvoerder en was teleurgesteld in het prestatiecontract. Ik dacht dat de club wel zou begrijpen dat ik geen prestatiecontract nodig heb om tot het uiterste te gaan."

"In het meest ideale scenario had Liverpool mij een éénjarig contract aangeboden waarna ik zou kunnen aansluiten bij de technische staf. Het zou een waardevolle ervaring zijn geweest om een jaar met de staf van Rodgers te werken, net zoals Ryan Giggs, Phil Neville en Garry Monk dat bij hun clubs hebben gedaan. Kort nadat ik het contract had afgeslagen, vroeg de club mij mee te spelen in een reclame voor Nivea. Het was duidelijk dat ik buiten het veld nog wel belangrijk was voor Liverpool. Toen ik de reclame op televisie zag, was ik opgelucht, want ik heb altijd dat soort reclameaanbiedingen afgewezen. Het past niet bij mij."

"Mijn carrière heeft altijd enkel en alleen om voetbal gedraaid. Het ging nooit om geld of imagorechten, dat boeit mij niet. Het was voor mij daarom geen probleem om voor Los Angeles Galaxy te spelen, voor het helft van het geld dat ik bij Liverpool zou verdienen als ik was gebleven. Ik kon ook voor twee jaar naar Qatar en kon daar 13,5 miljoen netto verdienen, maar Qatar is niet de juiste omgeving voor mij en mijn familie. Amerika was aantrekkelijker", aldus Gerrard, die een contract tot 2017 tekende bij LA Galaxy en er 5,8 miljoen euro exclusief bonussen verdient.

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
3
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
6
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties