Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerrard waarschuwt: 'Dat is het risico, ik hoop dat hij dat niet neemt'

Laatste update:

Gerrard hoopt dat de twintigjarige Engelsman op Anfield blijft, maar benadrukt dat alleen Sterling bepaalt waar zijn toekomst ligt. "Het is in ieder geval belangrijk dat hij snel een beslissing neemt. Ik hoop dat hij blijft, dat zou voor zijn ontwikkeling en de club fantastisch zijn. Hij moet immers iedere week spelen om een wereldspeler te worden", aldus Stevie G in gesprek met BT Sport.

"Het frustrerende is alleen dat als hij naar een club gaat waar hij een nummer en geen basisspeler wordt. Dat is het risico. Ik hoop dat hij dat risico niet neemt, want dat zou ook ik heel frustrerend vinden", besluit Gerrard. Sterling werd afgelopen zondag in de interland tegen Ierland, die in een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel (0-0) eindigde, geregeld uitgefloten in het Aviva Stadium in Dublin.

Bondscoach Roy Hodgson zei later dat de dribbelaar 'een dikke huid' moet hebben om met de kritiek om te gaan. "Dat moet hij als een compliment opvatten", zegt oud-international Paul Gascoigne dinsdagavond tegenover Sky Sports. "Dat betekent dat de bondscoach met hem bezig is en om hem geeft. Hij moet daarnaast voordeel halen uit het feit dat hij wordt uitgefloten. Als hij dat balletje erin schiet, dan kan hij al die 40.000 fans namelijk ook de mond snoeren."

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties