Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerrard wekt interesse van WK-ganger en kan aan de slag als bondscoach

Laatste update:

Hoewel Michniewicz Polen voor het eerst sinds 1986 naar de knock-outfase van een WK leidde, kwam zijn ontslag niet geheel onverwacht. In de achtste finale bleek Frankrijk veel te sterk (3-1) en na afloop beklaagde sterspeler Robert Lewandowski zich over het verdedigende systeem dat Michniewicz hanteerde. "We hebben nog een lange weg te gaan en natuurlijk moeten we genieten van het spel. Als we aanvallen, of in ieder geval proberen aan te vallen, is het een ander verhaal. Maar als we verdedigend spelen, is er geen plezier." De PZPN motiveerde het ontslag van Michniewicz korte tijd later door te stellen dat het 'het imago en het vertrouwen van de fans terug wil winnen'.

Gerrard begon zijn trainerscarrière bij de Onder 18 van Liverpool, waarna Rangers hem een kans bood op het hoogste niveau. In Glasgow wist de oud-middenvelder een prijs te winnen: het kampioenschap in het seizoen 2020/21. Daarmee hielden the Gers titelconcurrent en aartsrivaal Celtic af van hun tiende kampioenschap op rij. Bovendien bleef Rangers het gehele seizoen ongeslagen; een prestatie die alleen Celtic wist te evenaren in het seizoen 2016/17.

In november 2021 trok Gerrard, tot woede van Rangers-fans, naar Aston Villa. Het Premier League-avontuur van Stevie G bleek echter een flop. De manager werd na elf maanden in Birmingham ontslagen, nadat hij het seizoen 2022/23 startte met slechts twee overwinningen in twaalf wedstrijden. In zijn tijd bij the Villains werkte Gerrard samen met Pools internationals Matty Cash en Jan Bednarek, wat een eventueel dienstverband bij Polen zou kunnen vergemakkelijken.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
2
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Bas Nijhuis zorgde zelf voor de seponering van zijn net uitgedeelde rode kaart
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
21
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties