Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerrard zet bij Liverpool eerste stappen als trainer

Laatste update:

De 36-jarige Engelsman was tussen 1998 en 2015 actief als speler voor Liverpool. Nadat hij de voetbalschoenen aan de wilgen hing, werd al gauw gespeculeerd over een mogelijke rol als trainer bij Liverpool. Gerrard gaat aan de slag op het jeugdcomplex in Kirkby, al maakt de Premier League-club niet bekend of hij de leiding krijgt over een specifiek elftal, of dat Gerrard een meer algemene rol gaat vervullen.

"Het voelt alsof de cirkel rond is. Ik keer terug naar de plek waar het allemaal is begonnen", vertelt Stevie G op de clubsite. "Maar deze beslissing komt niet voort uit emotie. Het gaat om wat ik kan bijdragen aan Liverpool. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat deze club voor me betekent, maar ik wilde er zeker van zijn dat ik de organisatie echt kon helpen, als ik zou terugkeren."

Gerrard ging om de tafel met Alex Inglethorpe, directeur van de jeugdopleiding. "Ik zag het werk dat hier wordt verricht en dat men nog wil verrichten. Het voelde gewoon goed. Het was de juiste optie op het juiste moment", geeft de clubicoon aan. "Dit biedt me een fantastische mogelijkheid om te leren en mezelf te ontwikkelen als trainer. Tegelijkertijd kan ik mijn kennis, ideeën en ervaring overdragen aan jonge spelers in een belangrijke fase van hun ontwikkeling."

DONE DEAL! Steven Gerrard gaat in de jeugdopleiding van zijn grote liefde Liverpool aan de slag! #lfc #reds #premierleague #gerrard #academy

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Zie je in Steven Gerrard een toekomstige toptrainer?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
139

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties