Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geïrriteerde Klopp verdedigt Pepijn Lijnders: 'Heb ballen en uit kritiek op mij'

Laatste update:

Liverpool maakt vooralsnog een moeizaam seizoen door. De ploeg van Klopp aast maandagavond tegen Everton op zijn eerste overwinning van dit kalenderjaar. in de Premier League. De ziekenboeg van Liverpool is al maandenlang overvol, waardoor er vanuit de media vraagtekens zijn gezet bij de intense trainingsmethodes van fitnesstrainer Kornmayer. Lijnders werd eerder dit seizoen eveneens bekritiseerd. Dietmar Hamann, die in het verleden meer dan tweehonderd duels voor Liverpool speelde, begreep niet waarom Lijnders een boek uitbracht over het afgelopen seizoen, terwijl hij nog op Anfield werkzaam is.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Jamie Carragher was ook kritisch op Klopp en Lijnders. Volgens het clubicoon van Liverpool bestaat de selectie enkel uit hele jonge óf oude spelers. De kritiek op zijn stafleden zorgde voor de nodige irritatie bij Klopp. "Als de staf niet behulpzaam of inspirerend was of hoe je het ook wilt noemen, zouden ze hier niet zijn", zei hij op een persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Everton. "Ik ben daar honderd procent duidelijk over. Niemand zit in mijn staf omdat ze mijn vrienden zijn. Dat is nooit het geval geweest, en zal ook nooit het geval zijn."

"Ze zitten in mijn staf, omdat ze de beste zijn in wat ze doen. Dat is alles", vervolgde Klopp. "Als je ze prijst in de goede jaren, dan bekritiseer je ze op slechtere momenten, maar als je ze niet prijst in de goede tijden, bekritiseer ze dan ook niet wanneer de prestaties minder goed zijn. Heb ballen en uit kritiek op mij. Ik krijg ontzettend veel geld om het tij bij Liverpool te keren. Mijn stafleden zullen allemaal een carrière hebben na hun tijd op Anfield. Als ik zou luisteren naar mensen die mij het verkeerde advies geven, dan is dat mijn schuld. Niet hun schuld, laat dat duidelijk zijn."

Liverpool was in het seizoen 2021/22 uiterst succesvol. Het won zowel de EFL Cup als de FA Cup en bereikte tevens de finale van de Champions League. De druk op Klopp neemt dit seizoen echter met de week toe. Liverpool wist de laatste vijf Premier League-duels niet te winnen en het is enkel nog in de race voor winst van de Champions League. De ploeg wacht in de achtste finales van het miljardenbal een tweeluik met Real Madrid.

Premier League
Liverpool
2 - 0
Everton

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties