Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geïrriteerde Rutten heeft 'klotegevoel': 'Iedereen heeft het kunnen zien'

Laatste update:

"Iedereen die de wedstrijd heeft gezien, zag een uitstekend Feyenoord. Dat heeft iedereen kunnen zien. Maar het gaat om de drie punten'', zei een geïrriteerde Rutten tegen het ANP. "Qua spel kunnen we hier wel mee door. We hebben in een grote wedstrijd de tegenstander onze wil opgelegd. We verdienden het om te winnen."

Toch overheerst bij Rutten het positieve, zo maakte hij bij de NOS duidelijk. "Iedereen weet van hoe ver we komen en daarom is de ontwikkeling van de ploeg een groot pluspunt." Over het gebrek aan een scorende spits wilde Rutten niet beginnen. "We hebben Colin Kazim-Richards. Vanaf het eerste moment sluimert de kritiek. Ik ben tevreden over hem. Hij doet het goed in de manier waarop wij spelen."

-
Colin Kazim-Richards maakt Feyenoord sterker

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
119
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties