Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geruchtenstroom over toekomst Vertonghen lijkt weer op gang te komen

Laatste update:

Tottenham Hotspur zou ongeveer twaalf miljoen euro over hebben voor de aanvoerder van Ajax. David Pleat, scout van de Londenaren, heeft Vertonghen naar verluidt al meerdere malen aan het werk gezien en ook Harry Redknapp, de manager van onder meer Oranje-international Rafael van der Vaart, is enthousiast.

Vertonghen werd afgelopen zomer bijkans horendol van de vragen over zijn toekomst. "De vraag of ik wel of niet bij Ajax zou blijven is echt wel honderd keer gesteld", vertelde de 24-jarige Belg toentertijd. "Al moet ik zeggen dat de geruchten over Internazionale, Arsenal en Valencia ook niet meehielpen. Als die er niet waren geweest had ik ook veel minder hoeven te ontkrachten."

Het contract van Vertonghen bij Ajax loopt nog anderhalf jaar door. Frank de Boer en consorten hopen dat de verdediger zijn contract minimaal met een jaar verlengt. Eerder werd al bekend dat Ajax Cristian Chivu op het oog heeft als eventuele vervanger van Vertonghen, maar het management van de verdediger van Inter liet meteen weten dat zijn cliënt in januari niet van club verandert.

Is Jan Vertonghen bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties