Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geruchtenstroom rond Ronaldo barst los: 'Manchester or Manchester'

Laatste update:

Ronaldo overweegt om Real Madrid sowieso te verlaten als de resultaten dit seizoen tegenvallen, zo klinkt het. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti verloor tweemaal op rij, van Real Sociedad en Atlético Madrid, en heeft na drie speeldagen al een achterstand van zes punten op Barcelona. Ronaldo leek onlangs al het transferbeleid van voorzitter Florentino Pérez te hekelen, maar hij maakte al snel duidelijk dat zijn uitspraken verkeerd waren geïnterpreteerd.

In Engeland is men er heilig van overtuigd dat Ronaldo vanaf volgend jaar zomer weer in Engeland zal spelen: it will be Manchester or Manchester. Niet alleen ex-werkgever Manchester United staat open voor de komst van de Portugees; ook stadsgenoot Manchester City zou de aanvaller graag in de gelederen willen opnemen. De regelgeving van de Financial Fair Play kan een obstakel vormen. Om die reden beschouwt het Chelsea van manager José Mourinho zich nu al geen serieuze kandidaat.

Manchester United is niet alleen vanwege het arbeidsverleden van Ronaldo in het voordeel. Zaakwaarnemer Jorge Mendes onderhoudt een goede relatie met de Premier League-club; hij bracht deze zomer zowel Ángel Di Maria als Radamel Falcao naar Old Trafford. Mendes behartigt ook de belangen van Mourinho, maar de oefenmeester acht de komst van Ronaldo naar Stamford Bridge onwaarschijnlijk. Enkele media in Engeland claimen zondag dat de Portugees minimaal zes ton per week wil verdienen en dat hij vorig jaar zomer al op het punt stond om voor Manchester United te tekenen. Het onverwachte vertrek van Sir Alex Ferguson zorgde ervoor dat de deal uiteindelijk toch werd afgeblazen.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties