Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geschorste middenvelder: 'Ik heb de pillen gewoon in de supermarkt gekocht'

Laatste update:

De 26-jarige middenvelder claimt de stof via vitaminepillen binnen te hebben gekregen. "Ik heb de pillen gewoon in de supermarkt gekocht en dacht dus dat het wel goed zat. Ik ben wel boos geweest dat ik het niet bij de dokter heb laten checken, maar ik kan er niets aan doen", vertelt hij aan RTV Noord-Holland.

De schorsing valt hem zwaar, maar Van Essen is vastberaden om terug te keren in het profvoetbal. "Mijn plan is om fit te blijven, maar ik moet het allemaal zelf doen. Ik heb twee zware jaren voor de boeg", beseft hij. "Mijn wereld stortte in toen ik de straf hoorde. Je houdt er wel rekening mee, maar iedereen staat achter me, dat doet me goed."

Een schorsing van twee jaar is te zwaar

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties