Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geschrokken Keizer: 'Iedereen bij Ajax is enorm aangeslagen'

Laatste update:

"We zijn teruggaan naar het hotel, hebben onze spullen gepakt en zijn weggegaan. Iedereen is enorm aangeslagen. De teammanager heeft een aantal dingen gezegd, onderling is er ook wat gezegd. Zondag zijn ze vrij. Ze worden op de hoogte gehouden. Als ze willen kunnen ze ons bereiken. Ze kunnen ook naar de club komen om te praten. Laten we hopen dat het goedkomt", sprak Keizer.

Ajax meldde zaterdagavond rond elf uur dat Nouri 'buiten levensgevaar' is. Het talent ligt op de intensive care en wordt in slaap gehouden om op die manier beter behandeld te kunnen worden, maar hoeft dus niet te vrezen voor zijn leven. De familie van Nouri is inmiddels naar Oostenrijk afgereisd om hem te steunen. "Dus dat is goed", stelde Keizer.

"Ik zag Klaas-Jan Huntelaar Carel Eiting terugkomen en aan hun gezicht te zien was het ernstig", zo vertelde Keizer over het moment waarop het besef doordrong dat het mis was met Nouri. "Toen wist ik niet dat het daarom ging. Iedereen dacht dat hij zijn tong had ingeslikt, toen bleek het iets met z'n hart te zijn. Toen had ik meteen door: dit gaat niet goed."

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
18
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties