Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Geschrokken' Marcus Rashford crasht met peperdure Rolls-Royce

Laatste update:

De spelersbus reed na het met 0-1 gewonnen duel met Burnley terug naar het trainingscomplex van the Red Devils, waar de spelers met hun persoonlijke auto's terug naar huis vertrokken. Beelden op sociale media suggereren dat Rashford bij het verlaten van de club tegen een verkeerspaal crashte, wat flinke deuken in de auto en een kapotte motor opleverde. De politie snelde zich naar de plek van de crash, maar een ambulance werd niet gebeld.

Meer: Erik ten Hag krijgt bizar laag cijfer na nieuwe verliespartij Manchester United

Rashford was logischerwijs 'geschrokken', maar bleef gelukkig ongedeerd. Het gerucht gaat dat aanvoerder Bruno Fernandes ook zijn auto stopte om de Engelsman te helpen, nadat hij het ongeluk in ogenschouw nam. Fernandes scoorde overigens het enige, zeer fraaie doelpunt in de gewonnen wedstrijd tegen Burnley. Met de broodnodige drie punten klom de ploeg van Erik ten Hag naar de achtste plek.

The Mancunians beleefden namelijk een niet al te gelukkige seizoensstart. Het verzamelde in zes wedstrijden negen punten en ging in het eerste Champions League-duel van het seizoen met 4-3 onderuit tegen Bayern München. Rashford wist tot nu toe overigens pas één keer te scoren in een voor hem persoonlijk moeilijk seizoensbegin.

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
4
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
12
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties