Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gespannen De Boer: 'In de komende drie weken kan er veel gebeuren'

Laatste update:

Tot kerst speelt Ajax tegen AC Milan nog om Europese overwintering en kan men ten koste van AZ de volgende ronde van de KNVB-beker bereiken. Uiteraard moet ook de achterstand in de competitie niet groter worden. De Amsterdammers hebben vijf punten minder dan FC Twente en PSV.

Maarten Stekelenburg noemde de keuze voor De Boer een logische. "Maar toch was ik wel verrast door het plotselinge opstappen van Martin Jol", geeft de doelman van Ajax en het Nederlands elftal aan. "Zeker omdat we maandagochtend nog gewoon hebben getraind."

De spelers van Ajax vertrekken met vertraging naar Milaan, waar de Amsterdammers woensdagavond tegen AC Milan de laatste groepswedstrijd van de Champions League afwerken. De geplande vertrektijd is nu 12.00 uur, waar het eigenlijk de bedoeling was dat het vliegtuig om 10.00 uur zou opstijgen.

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
17
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties