Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gesprek met Ten Hag schepte duidelijkheid: 'Ik kan deze kans niet laten lopen'

Laatste update:

"Amsterdam en Ajax zitten voor altijd in mijn hart. Amsterdam voelt echt als thuis. Ik heb bovendien een hele speciale band met een groot deel van de selectie. Het team is met iets heel moois bezig dit seizoen. Ik ben blij en trots dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren", aldus Wöber, die eerst wordt gehuurd door Sevilla alvorens hij komende zomer definitief van club wisselt.

De jongeling vond het geen gemakkelijk keus om te vertrekken bij Ajax, dat momenteel op de tweede plek staat in de Eredivisie met twee punten achterstand op PSV. "Maar na gesprekken met Erik ten Hag en Sevilla was het duidelijk dat ik deze fantastische kans niet kan laten lopen. Ik wens het team veel succes. Ik weet zeker dat ze PSV gaan pakken en kampioen worden!"

Wöber, afkomstig van Rapid Wien, is blij dat Ajax hem de kans heeft geboden om zich verder te ontwikkelen. "Wat mij betreft is Ajax dan ook de beste club om als jonge speler naartoe te gaan." Nu focust de verdediger zich op zijn nieuwe avontuur bij Sevilla en wil hij bij de Spaanse club 'van grote waarde' zijn. "De filosofie en speelstijl van de club passen goed bij mij."

Verwacht jij dat Maximilian Wöber gaat slagen bij Sevilla?

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
8
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
19
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
52
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
13
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties