Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gestopte Agger was verslaafd: 'Het leidde tot mijn breuk met Rodgers'

Laatste update:

In het Deense Jyllands-Posten legt de pas 31-jarige oud-international uit dat hij soms overdoses nam. "Ik heb te veel ontstekingsremmers geslikt in mijn loopbaan. Dat weet ik maar al te goed, en het is klote, maar ik ben er uiteindelijk wel mee gestopt. Ik heb er nu zelf niks meer aan om dit te vertellen, maar ik hoop dat andere atleten er iets aan hebben. Misschien slikken ze door dit verhaal zelf wel iets minder pillen."

Volgens Agger lag zijn zelfmedicatie ook ten grondslag aan de breuk met manager Brendan Rodgers, onder wie de Deen zijn plaats bij Liverpool verloor. Hij herinnert zich een wedstrijd tegen Southampton, in september 2013. "Ik was eigenlijk geblesseerd", vertelt de voormalige verdediger. "Ik ging de fout in en daaruit werd de winnende goal gemaakt. Na afloop sprak Rodgers niet met me. Ik gaf wel toe dat het mijn fout was."

In februari 2014, na een duel met Swansea City, ging het definitief mis tussen Agger en Rodgers, die de stopper in de rust bekritiseerde. "Iedereen was stil, maar ik stond op en zei: 'Hoe kun je dat zeggen? We voeren alleen maar uit wat jij ons de hele week hebt opgedragen!'. Rodgers keek naar me en zei: 'Whatever.'. Twaalf minuten na rust werd ik gewisseld." Agger merkte toen al dat hij het niveau niet meer kon bijbenen en vertrok in 2014 naar jeugdliefde Bröndby. Dit jaar beëindigde hij zijn loopbaan definitief.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties