Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Getafe-speler eist op Twitter respect na laatdunkend bericht van PSV-keepster

Laatste update:

Sarasola liet net als veel andere voetballiefhebbers in Nederland weten te balen van het spel van de Spaanse ploeg. "Getafe is geen voetbal, zonde", aldus de Spaanse keepster van PSV, die eerder ook actief was voor onder meer Ajax. Antunes, die zoals gebruikelijk dit seizoen niet bij de selectie van Getafe zat, reageert op Twitter als door een adder gebeten.

Ten Hag: 'Bijna onmogelijk om rustig te blijven tegen dit soort ploegen'

"Het vrouwenvoetbal is groeiende en als professional ben je altijd op zoek naar respect. Je moet leren om respect te tonen! Voetbal is meer dan de bal overspelen. Het is een spel van tactiek en strategie. Iedereen strijdt met de wapens die hij of zij tot zijn beschikking heeft", aldus de 32-jarige vleugelverdediger, die op Twitter met name door Spaanse volgers steun krijgt.

André Onana wilde na afloop in gesprek met Voetbal International geen kritiek uiten op het spel van Getafe. "Het maakt niet uit hoe je wint, want de geschiedenis onthoudt alleen maar de winnaars, niet hoe de verliezers hebben gespeeld. Of ik trots zou zijn als ik zou winnen zoals Getafe? Mijn vriend, luister: als je wint, moet je altijd trots zijn. Ja, ik weet wat de Ajax-filosofie is. Maar het draait om winnen."

Ben jij het eens met Vitorino Antunes?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
17
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
17
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
19
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties