Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Getafe waarschuwt Ajax en Barcelona en maakt indruk tegen Valencia

Laatste update:

Getafe creëerde in de eerste helft volop kansen en ondernam liefst elf doelpogingen. Met twee sublieme reddingen voorkwam Jaume Domenech dat Valencia al in de rust tegen een nagenoeg kansloze achterstand aankeek. Op het middenveld kreeg Dani Parejo geen centimer ruimte en zonder de spelverdeler kon Valencia in aanvallend opzicht niets betekenen. Op slag van rust kwam het bezoek nog goed weg toen Jorge Molina een kopkans kreeg.

In de tweede helft trok Getafe het duel verdiend naar zich toe. Molina had tot de 58e minuut al drie goede kansen onbenut gelaten, maar dit keer was hij attent op een rebound na een schot van Jaime Mata. Na een grimmige periode van negen minuten stuurde Molina drie verdedigers van Valencia het bos in en tekende hij op fraaie wijze ook voor de 2-0.

Twaalf minuten voor tijd mocht Alessandro Florenzi inrukken na een harde charge op Marc Cucuruella en met een man minder kreeg Valencia ook nog de 3-0 om de oren. Na een goede actie van Ángel bepaalde Mata de eindstand. Getafe wacht volgende week een wedstrijd in en tegen Barcelona en ontvangt vijf dagen later het Ajax van Erik ten Hag.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties